• La diputada de Teatres, Glòria Tello, destaca la participació en la convocatòria de teatre infantil que reconeix la millor obra inèdita per al públic infantil en valencià

29/10/2020

Amb la finalitat de fomentar la creació i divulgació del teatre infantil en llengua valenciana, el Teatre Escalante, dependent de la Diputació de València, ha tancat la convocatòria de la seua cinquena edició del Premi Teatre Infantil Escalante, a la qual han concorregut 12 obres.

Com destaca la diputada de Teatres, Glòria Tello, “és l’any que més candidatures hem rebut, la qual cosa confirma l’èxit d’esta convocatòria i assegura la seua continuïtat”.

El Premi de Teatre Infantil Escalante reconeix cada any la millor obra inèdita de literatura dramàtica per a públic infantil en valencià i està dotat amb 5.000 euros i la publicació del text per l’editorial Bromera. La composició del jurat d’esta edició està formada per Berta Esparza, Gabi Ochoa, Ramón Roselló, Adrià Novella i Sònia Alejo, que hauran de decidir ara quina obra rep el reconeixement. Els dos últims dramaturgs, Novella i Alejo, han sigut els guanyadors de les dues últimes edicions amb La Pau Cremallera (que arribarà als escenaris el novembre vinent), respectivament.