• L’edició d’enguany entrega un premi al millor projecte artístic i un altre que reconeix la millor trajectòria artística

13/11/2020

A proposta de l’àrea de Cultura de la Diputació de València, i amb la col•laboració de l’ajuntament de Llutxent, este dissabte a la nit tindrà lloc, al monestir de Corpus Christi de Llutxent, l’acte de lliurament dels premis d’Arts Visuals Alfons Roig. 

Una convocatòria que enguany té una doble modalitat. Per un costat, i mitjançant la fórmula de concurs, es decidirà quin serà el premi al millor projecte artístic, que podrà ser realitzat i presentat al llarg de 2021. La convocatòria d’enguany ha arreplegat fins a 22 projectes a concurs.

Per un altre costat, i a proposta d’un jurat d’especialistes, es lliurarà el premi a la trajectòria artística. El jurat de l’edició 2020 ha estat format per reconeguts professionals de l’art modern i contemporani: Manuel Borja-Villel, director Museo Reina Sofía, Madrid; Ferran Barenblit, MACBA de Barcelona; Nekane Aramburu, Es Baluard de Palma de Mallorca; Vicent Todolí, ex director de l’IVAM i de la Tate Modern; Elena Juncosa, directora Fundació Mas Miró.