La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha assistit aquesta vesprada a la presentació de la tercera edició de la Mostra Turística Comercial de la Ribera que té lloc en el Centre Polivalent Verge de la Salut d’Algemesí i se celebra del 16 al 18 d’octubre.

Prop de 25 expositors mostraran els diversos productes en matèria de turisme, cultura i festes que ofereixen els comerços de les comarques de la Ribera Alta iBaixa.

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació, principal patrocinador de la fira, també disposarà d’un espai propi per a potenciar el turisme dels municipis participants.

La diputada Moncho ha reiterat el suport de la Diputació a “una mostra que treballa per les comarques” i ha afegit que “la Diputació ajudarà a Algemesí, una ciutat amb un ric patrimoni, a impulsar l’economia i el turisme local”.

Per la seua banda, l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha manifestat la necessitat “de construir una comarca molt important tant des del punt de vista turístic com l’entramat econòmic per a destacar el ric patrimoni cultural de les ciutats com és el cas d’Algemesí”, al mateix temps que ha animat a visitar la fira aquest cap de setmana.

La presidenta de l’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí,ACSA, Rosa Esquer, ha assenyalat que és un repte que “un edifici com el Centre Polivalent aculla per primera vegada una activitat de tipus comercial per primera vegada perquè els comerciants hem d’eixir a mostrar els nostres productes”.

Per la seua banda, la regidora de Comerç i Turisme d’Algemesí, Palma Egido, ha destacat el compromís municipal d’ “ajudar al petit comerç i donar un impuls al turisme”.

A la disposició dels visitants estarà el Carro Tour que acostarà als visitants al Museu Valencià de la Festa, on es pot fer una recorregut guiat per les festes i tradicions d’Algemesí i el seu patrimoni. En aquest mitjà de transport es veuran vídeos turístics de les poblacions que participen en aquesta mostra.