El Patronat de Turisme «València, Terra i Mar» col•labora amb la Federació d’Oci, Turisme, Joc i Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana en l’impuls del turisme d’oci.

Concretament, Fotur organitza diverses accions al llarg de l’any com l’organització de trobades amb empresaris del sector, els premis Fotur 2015, el concurs de cocteleria, etc.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el secretari general de la Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana, Juan José Carbonell, han signat recentment el conveni de col•laboració.

El secretari de Fotur, Juan José Carbonell, ha agraït l’ajuda a la diputada Moncho i ha expressat que «l’ajuda del Patronat és fonamental per a dur a terme diferents accions que ens porten a oferir propostes concretes d’oci als valencians i turistes».

«Des de la nostra associació volem arribar a totes les poblacions potenciant els nostres locals i la cocteleria en la qual utilitzem productes valencians de qualitat», ha afegit Carbonell.