Els municipis d’Agullent i Benissoda donen a conéixer, del 21 al 24 d’octubre, la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció Provincial de la Diputació de València situada al baix del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha assistit aquest matí a la presentació d’Agullent i Benissoda i ha destacat que «amb aquesta iniciativa oferim als municipis un magnífic aparador al centre de València per a donar a conéixer la seua oferta».

La diputada ha aprofitat la visita per a establir contactes amb els representants dels dos pobles de la Vall d’Albaida, canviar impressions i conéixer de primera mà les seues necessitats turístiques a fi d’«analitzar la manera d’ajudar-los a promoure i donar un impuls al turisme de la comarca».

Pilar Moncho també ha convidat els valencians i turistes que «passen per l’Oficina aquesta setmana i descobrir dos municipis de la Vall d’Albaida que disposen d’una important oferta natural, artesanal i patrimonial que volem donar a conèixer».

L’alcalde de Benissoda, José Miguel Lluch, que també ha visitat l’Oficina, ha agraït a la diputada la cessió d’aquest espai durant quatre dies per a mostrar els atractius turístics del seu municipi.

José Miguel Lluch ha assenyalat que «els municipis xicotets com Benissoda tenim atractius turístics importants per a mostrar a la resta de valencians com el Museu Etnològic, l’església o el nostre hotel rural».

Agullent ofereix informació de l’església de Sant Bertomeu, el Molí Fariner, l’ermita de Sant Vicent, el Fornet de la Neu i el seu entorn natural com és la Font Maciana i el paratge Benetzar.

Benissoda informa del seu Museu Etnològic, denominat Casal del Llaurador, amb antigues eines de cultiu, així com entorn natural i el seu patrimoni amb l’església parroquial i el conjunt arquitectònic de la plaça de les Moreres.

Durant els dies de promoció, s’ofereixen degustacions gastronòmiques de dolços típics de Benissoda, elaborats per les mestresses de casa de la localitat.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i, a la vesprada, de 16:00 a 19:00, i el dissabte, des de les 10:00 fins a les 14:00.

Promoción turística Agullent y Benissoda foto_Abulaila (1)