La Generalitat Valenciana i la Diputació de València s’han solidaritzat aquest matí de forma pública amb les víctimes dels atemptats de París del passat divendres.

El minut de silenci a les portes de la Generalitat ha sigut convocat per ambdues institucions valencianes per a condemnar els atemptats terroristes. Ha mostrat la seua condolença un gran nombre de representants polítics i funcionaris, entre els quals estaven el director general d’Administració Local, Antoni Such, el director autonòmic de Relacions Informatives, Ximo Clemente, el secretari autonòmic de presidència, Andreu Ferrer, i els diputats provincials Bartolomé Nofuentes, Josep Bort, Rosa PérezGarijo, Mari Carmen Contelles, Remedios Avia, Rafael Soler, Modest Martínez, Manuel Esquerre, Juan RamónAdsuara, Enrique Ortí, José Enrique Aguar i Mari Carmen Peris.

Condol del president Jorge Rodríguez

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, va aprofitar l’acte d’inauguració de la Fira de Novembre d’Ontinyent del passat dissabte per a guardar un minut de silenci en memòria de les persones assassinades en l’atemptat i com a mostra de repulsa contra aquest tipus d’actes terroristes.

“Els atemptats de París exigeixen una resposta d’unitat”, va assegurar el president, qui va informar que les banderes institucionals de la Diputació de València onegen a mitja asta en senyal de duel.