Tots els grups polítics amb representació en la Diputació de València s’han solidaritzat aquest matí, en finalitzar el ple, amb les víctimes dels atemptats de París del passat divendres i amb les últimes dones assassinades, presumptament, a les mans de les seues parelles.

Amb açò, diputats i assistents a la sessió han guardat un minut de silenci com a repulsa als atemptats terroristes de la passada setmana i condemna a la violència masclista.

La Generalitat i la Diputació van convocar ahir una concentració a les portes de la institució autonòmica a la qual van assistir un gran nombre de representants polítics i funcionaris d’ambdues institucions.

Condol del president Jorge Rodríguez

De la mateixa manera, el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, va aprofitar l’acte d’inauguració de la Fira de Novembre d’Ontinyent del passat dissabte per a guardar un minut de silenci en memòria de les persones assassinades en l’atemptat i com a mostra de repulsa contra aquest tipus d’actes terroristes.

«Els atemptats de París exigeixen una resposta d’unitat», va assegurar el president, qui va informar que les banderes institucionals de la Diputació de València onegen a mitja asta en senyal de dol.