L’alcalde de Genovés, Pere Revert, s’ha reunit recentment amb la diputada de Turisme, Pilar Moncho, per a soŀlicitar la coŀlaboració del Patronat de Turisme en l’impuls del sector turístic del seu poble.

Revert ha donat a conéixer a la diputada els principals atractius turístics del poble i la seua intenció de «potenciar la fira tradicional valenciana, que cada any se celebra en honor a Sant Pasqual a Genovés».

L’alcalde ha mostrat l’interés per presentar-se a la nova línia d’ajudes per a dur a terme la iniciativa turística i promocionar l’oferta turística d’aquesta localitat de la Costera.

Per la seua banda, Pilar Moncho ha destacat que «en el Patronat volem coŀlaborar amb els municipis i les comarques de la província, però ho farem a través d’un nou pla de subvencions elaborat amb criteris objectius, que es publicarà en les pròximes setmanes».

«Les ajudes del Patronat es presentaran amb convocatòries obertes agrupades en cinc blocs per posar en marxa distintes iniciatives turístiques» —ha explicat la responsable de Turisme.