El Patronat de Turisme participa en el Porrat de Sant Blai, que se celebra fins a hui, diumenge 7 de febrer, a Potries.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha assistit aquest matí a la festa, que està declarada d’interès turístic provincial i se celebra des del segle XVII a Potries.

La celebració també ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, i la gerent d’Imelsa, Agustina Brines.

Moncho ha destacat que «la nova marca València Turisme està present en aquest certamen, que permet donar a conèixer el gran potencial de l’oferta turística de Potries i la comarca de la Safor».

«Es tracta d’una fira que promociona les arrels gastronòmiques i artesanals de la nostra cultura, pilars fonamentals del sector turístic valencià» —ha afegit la diputada de Turisme.

Durant tot el cap de setmana, s’han celebrat diverses activitats per a mostrar als visitants les tradicions d’aquest poble de la Safor.

El mercat artesanal mostra els oficis tradicionals de la zona; el mercat de la terra, els productes de la terra; el mercat gastronòmic, els productes tradicionals gastronòmics, i la fira ofereix informació d’unes quants entitats. A més, s’organitzen jocs infantils tradicionals i es mostra l’exposició del Museu Àngel Domínguez.