El Patronat de Turisme participarà durant enguany 2016, en deu fires nacionals i deu internacionals per a promocionar l’oferta turística del territori valencià en els principals mercats turístics.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha ressaltat la importància de promocionar els nostres productes en els certàmens turístics “per a captar l’atenció dels visitants i atraure turistes a les destinacions valencianes”.

Segons Moncho “continuem apostant per les trobades nacionals en els nostres mercats més fidels i apostem per fires especialitzades en turisme d’interior i en turisme ornitològic”.

En el mes de gener, València Turisme va promocionar la seua oferta davant el públic madrileny, en Fitur (Madrid). A més, el Patronat participarà en l’espai de la Comunitat Valenciana en “Navartur Reyno de Navarra” a Pamplona, del 26 al 28 de febrer; “Sevatur” a Sant Sebastià, del 4 al 6 de març; “FIO” a Extremadura, de l’11 al 13 de març; “B-Travel” a Barcelona, del 15 al 17 d’abril; “Turnexo” a València, en el mes d’abril; “Expovacaciones” a Bilbao, del 6 al 8 de maig; “Aratur” a Saragossa, del 13 al 15 de maig; “Intur” a Valladolid, del 24 al 27 de novembre; i finalmente, mostraà els seus atractius en un espai propi en la “Fira de Tots Sants” a Cocentaina, Alacant, del 29 d’octubre a l’1 de novembre.

“Des del Patronat hem triat les fires internacionals més adequades per a la nostra oferta turística, tenint quan els nostres principals mercats emissors com el britànic, l’alemany, el francès i l’italià i que en els últims anys, estem creixent en el mercat holandés i el rus”, ha explicat la responsable de Turisme.

Concretament, el patronat ha estat present en “Vakantiebeurs” a Utrecht, al gener i “Fr.e.e a Munich, al febrer. València Turisme també assistirà a “Fiets en Wanderlaar” a Amberes, del 27 a 28 de febrer; “ITB” a Berlín, del 9 al 13 de març; “Map” a París, del 17 al 20 de marzo; “MITT” a Moscou, del 23 al 26 de març; “Birdfair” en Rutland, del 19 al 21 d’agost; “50 Plusbeurs” a Utrecht, del 12 al 17 de setembre; “TTG Incontri” a Rímini, del 6 al 8 d’octubre; i “World Travel Market” a Londres, del 7 al 9 de novembre.