La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, s’ha desplaçat a Tavernes de la Valldigna per a participar en l’acte organitzat per l’Associació d’Ames de Casa Tyrius amb motiu de la celebració del Dia de la Dona.

A la seua arribada a Tavernes, la diputada Pilar Moncho ha sigut rebuda per l’alcalde Jordi Juan i, posteriorment, han acudit a la jornada acompanyats per la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noelia Alberola, i la presidenta local de Tyrius.

Davant més de 600 dones, la diputada provincial de Turisme, PiIar Moncho ha convidat a celebrar les jornades dedicades a la Dona “com a actes per la igualtat, un objectiu encara no aconseguit i pel qual hem de treballar des de tots els àmbits de la societat”.

“Hem de reivindicar la igualtat real en la nostra societat i, en aquesta tasca, hem d’anar tots de la mà, institucions, associacions i ciutadans”, ha manifestat Moncho.

En aquest sentit, la diputada ha assenyalat que, “des del Patronat Provincial de Turisme, açò és, des de València Turisme, us desitgem una feliç jornada per la igualtat, perquè també el turisme és un àrea on practicar i exercir la igualtat”.

Amb motiu de la jornada, València Turisme ha projectat un video que presenta els atractius turístics de la Valldigna i ha informat a les assistents sobre el potencial turístic dels pobles i comarques valencians.