Els responsables de la Diputació reben als bombers de Gandia que han participat en el Mundial d’Excarceració de França

La presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó, i el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, han rebut hui a l’equip Zona IV A Gandia, que acaba de participar al campionat Mundial d’Excarceració celebrat a França. L’equip està format per Vicent Sala (comandament), Sergió Gascó, José Ignacio Prósper, Alberto Pallás, Josep Monfort, Isaac Gomar i Pedro Barranco (sanitari).

 

Encara que enguany l’equip de bombers de Gandia del Consorci no ha aconseguit revalidar el títol de subcampió del món, tornen a casa amb l’il·lusió de continuar millorant. “Sabem que l’objectiu principal, a part de competir, és aprendre i  millorar en una tasca tan important com la de salvar la vida a una persona que ha patit un accident de trànsit. La formació és crucial”, els ha transmés Maria Josep Amigó.

 

En el Mundial d’Excarceració que es va celebrar a França la setmana passada els bombers van realitzar un total de tres maniobres. Una la complexa, amb dues victimes, una atrapada. Les altres dos proves són una maniobra ràpida, de 10 minuts, amb una víctima greu i l’estàndard, de 20 minuts, i amb un atrapat estable.

 

La participació d’un equip del Consorci en aquest campionat mundial demostra “el alt nivells dels nostres efectius. Des del Consorci teniu tot el nostre suport i volem reconéixer el treball de servei a la societat que tots els bombers feu cada dia”, ha apuntat la presidenta.

 

Amb l’equip de la zona IV A Gandia, han estat hui l’inspector en cap, José Miguel Basset; el gerent, José Manuel Ballester,els bombers Pepe Ortiz i David Malonda, membres de COMENEX (Comité de Trobades d’Excarceració, organisme regulador que ofereix tant assessorament durant la preparació com suport en la logística i preparació, l’oficial Alberto Capaccioni i Isidro García, del departament del prevenció.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *