L’efecte de les passades pluges i l’adversa previsió meteorològica per aquest cap de setmana obliguen a ajornar les Jornades de la Bastida de les Alcusses als dies 5 i 6 d’octubre.

 

El Museu de Prehistòria de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i l’Ajuntament de Moixent comuniquen que, a causa de l’efecte de les passades pluges i l’adversa previsió meteorològica per aquest cap de setmana, les Jornades de la Bastida de les Alcusses, previstes inicialment pels dies 21 i 22 de setembre, queden ajornades als dies 5 i 6 d’octubre. Disculpeu les molèsties que aquest canvi ha pogut causar.

 

El programa d’activitats no ha estat modificat i inclou les visites guiades al jaciment amb personatges de l’època. Els visitants, enguany, s’endinsaran en el tema de la percepció del temps entre els ibers. A més, podran conèixer els detalls de les excavacions en curs amb la visita a la zona d’excavació on els arqueòlegs explicaran les novetats dels treballs d’enguany i mostraran objectes i les troballes rellevants.

 

També al casc urbà hi ha organitzades diverses activitats lúdiques, recreacions i una fireta d’artesania. Al Museu Arqueològic de Moixent, que romandrà obert durant les jornades, es pot conèixer l’arqueologia local amb una especial atenció al període ibèric.

 

Més informació:

 

http://www.museodeprehistoria.es/web_mupreva/actividades/?q=va&id=801